top of page

VILKA ÄR VI?

 

Det nystartade CmeFlex Hb grundades år 2022 av Carl, Edvin & Viggo i Stockholm. Vi såg en brist på aktörer som är specialiserade och erbjuder företagen reflektiva och kvalitativa dekaler samt annat material i marknadsföringssyfte. 

Ingen av oss har drivit företag sedan innan och det här blir starten på vår affärskarriär.

 

Inom bolaget kompletterar vi varandra väldigt bra och har olika roller. Edvin och Carl är i första hand försäljnings och produkt ansvariga. Dem är till en början ansvariga för att vara ansiktet utåt, bemöta och bilda relationer med kunder. Deras förmåga att socialisera och förhandla gjorde dem till det självklara valet att ta på sig detta uppdrag. Viggos roll i företaget och kanske den viktigaste rollen såhär i uppstarten är ekonomiansvarig. Viggos intresse, egenskap för struktur och noggrannhet gjorde att han var den bäst lämpade för området ekonomi.  Han var även den som i uppstarten skötte allt det administrativa, upprättelserna av alla papper. 

Tillsammans är detta den bästa trion för att driva CmeFlex mot dess mål och vi ser framemot kommande år. 

VÅR VISION

Med CmeFlex ska vi kunna tillhandahålla företag topklassiga reklamunderlag helt ut efter önskemål. 

Vi hoppas även att CmeFlex med sina enastående material kommer kunna göra annonsplatserna synligare även i säkerhetssyfte. Genom att applicera reflektiva skyltar eller dekaler på t.ex en cykel som vistas i trafik så syns kunden lika bra på natten som på dagen. Om även då reklamen kan uppmärksamma trafikanter runtom så kan vi förebygga eventuella missöden i trafiken. 

Välj CmeFlex för en ljusare och säkrare framtid. Inte endast för ditt företag, men också för samhället.

bottom of page