Material

Vi jobbar med ca 2-3 material, men har tillgång till flera. Vi fokuserar på det reflekterande materialet främst och inom den sektorn har vi 3 material. Matrialet finns i alla färgkombinationer. Här kan ni läsa och få mer information om våra material. 

Möjligheterna är stora och din fantasi är de enda gränserna.

Vi kan göra din dröm till verklighet.

De andra materialen vi har som inte är reflektiva är vanliga, klassiska och högkvalitativa vinyler. Dessa kommer ofta in på en lägre prislapp än de komplicerade och unika reflekterande materialen. För mer info om dem behöver ni kontakta vår produktansvarige.

1363.jpg
1375.jpg

CmeDirect

Är ett högkvalitativt, unikt material med små reflexkristaller inbäddat i vinylen som ger materialet egenskapen att reflektera

Det unika med CmeDirect är att det är ett printbart material. Det vill säga att motivet UV-printas direkt på materialet, vilket möjliggör att det inte finns några som helst stopp för designen.

Tack vare våra partners expertkunskap inom detta område kan vi göra mer eller mindre exakt vilket motiv som helst i reflex. 

CmeDirect är godkänt för trafikbruk enligt Trafikverket, men med vissa föreskrifter. Detta medför att materialet kan användas inom trafiken med säkerhet. Materialet har en hållbarhet på 5-7 år utomhus och har ett permanent adhesiv så att man inte behöver oroa sig för att vinylen ska släppa varje gång det regnar m.m.

Ytor

Materialet trivs på hårda ytor som all slags metall, hårdplast och trä. Vi håller just nu på att vidareutveckla och komma på en lösning för att möjliggöra applicering på andra mjukare ytor som exempelvis tyg, textil och PVC plast/fejkläder. Är du osäker om detta kommer fungera på din produkt kan du be oss ta med en testremsa.

1386_edited_edited.jpg

Leverantörer

Specialmedia

Är våra partners och leverantörer av material. De har lång erfarenhet av att sälja storformat till kunder över hela Europa. Det är de som gör det möjligt för oss att sälja reflekterande material, och utan dem hade vår produkt inte varit möjlig.