FÄRDIG PRODUKT

Här kan ni läsa om vilka paketeringsalternativ vi har, vad wrappning innebär, samt om vårt arbete med Eltra.

IMG-3264.jpg

Paketering

Varje produkt behöver en paketering. Frågan till dig är hur du önskar att din produkt ska vara inslagen. Vi kan även erbjuda leverans av slutprodukten om företaget i Stockholm. 

Möjligheter:

  • Utan paketering 

  • Paketera i kartong i olika storlekar

  • Klistermärken i kit 

  • Leverans av slutprodukt till företag

  • Wrapping 

Screenshot 2022-03-08 15.41.04.png

Wrappning

Vi har en professionellt anlitad folierade som kan foliera allt möjligt. Med hjälp av detta kan vi erbjuda tjänsten att wrappa kundens egna produkter, som en uppgradering av kundens originalprodukter. Vi hämtar er produkt, kör den till vår folierare och levererar tillbaka den till er efter 6-10 dagar. En unik möjlighet att få klistermärket påsatt på ett professionellt sätt, så att klistermärket sitter på produkten på absolut snyggaste sätt.

1386.jpg

ELTRA

Vid mitten av februari inledde vi ett samarbete med Eltra and sports AB. Eltra är en av de ledande företagen inom försäljning och service av elsparkcyklar till privatpersoner och företag. De är precis som vi, ett nytt företag med stor tillväxtpotential som ständigt arbetar med att utveckla sina produkter inom branschen elsparkcyklar. 

Övergången till miljövänligare transportmedel är en trend som är här för att stanna, och vi vill vara en komponent i det hela. Vi är därför superglada över ett samarbete med Eltra och vi hoppas kunna växa jämsides med dem och fortsätta tillhandahålla dem våra reflex-produkter i syfte att få deras produkter säkrare för deras konsumenter. Men också ge dem exponering via reklam genom att våra dekaler visar deras tryck 24 timmar av dygnet. Detta leder förhoppningvis till att fler väljer Eltras säkrare elsparkcyklar före andras, och att Eltra får mer exponering, vilket i slutändan är vårt främsta mål. Att minska risken för olyckor i trafiken och hjälpa företag att synas.