SKAPA

Här kan du läsa mer om hur ett sammarbete skulle se ut, vad vi har att erbjuda och vad ni behöver göra (designunderlag)  

Hur skapas en ide?

När det kommer till idé om design finns det oändliga möjligheter. Tack vare våra partners expertkunskap och top of the line-verktyg kan vi tillverka alla slags färger, effekter, motiv och tryck i alla storlekar. Vi kan även fungera som bollplank, då vår vision är att inget är omöjligt. Inga frågor är dumma och alla idéer förtjänar en ärlig chans, så finns det en tanke/idé är chansen mycket stor att vi kan göra den verklig. När en grundläggande ide är skapa så behöver vi på CmeFlex ett designunderlag.

 

Designunderlag

För att vi ska kunna tillverka en produkt till våra kunder behöver vi en  mall/underlag för designen. Vi behöver även en SVG- (vektoriserad) fil på motivet i rätt korrektur. För att våra partners ska kunna printa och skära ut en dekal krävs alltså hela korrekturen. Dvs inte bara motivet utan motivet i rätt mått

Det går även att skicka oss motivet utan rätt korrektur och mått men då tar vi betalt per timme för att göra det i rätt korrektur. 

Det vi kan erbjuda er som produkt är följande:

  • Dekalpaket. Vi tillverkar och paketerar ett paket med önskat antal dekaler i. Sedan kan kunden sälja vidare detta till sina egna kunder. 

  • Wrapping. Vi har en professionellt anlitad folierade som kan foliera allt möjligt. Med hjälp av detta kan vi erbjuda tjänsten att wrapa kundens egna produkter, som en uppgradering av kundens originalprodukter. Vi hämtar era produkt, kör den till vår folierare och levererar tillbaka den till er efter 6-10 dagar. 

  • Klistermärken. Vi kan självklart tillverka enskilda klistermärken i önskad storlek, material och tryck.

  • Era förslag. Vi har möjlighet att special beställningar men dessa övan för är standas. Möjligheter är stora och eran fantasi är det enda gränserna