TILLVERKNING

Här kan du läsa om tillverkningsprocessen, materialet och olika produkt-alternativ. Länkarna nedan beskriver de olika möjligheterna med ett bättre djup. Så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att hitta det du önskar.

Har du ytterligare frågor kan du höra av dig via mejl eller via mobil.  

1.Skapa

Det första steget är att vi skapar en idé. Eftersom detta är en så pass ny och unik produkt har du möjlighet att bolla dina idéer med oss och testa olika tankar. Här kan du läsa mer om hur vi kan samverka, vad vi har att erbjuda och vad du behöver göra (designunderlag). 

Screenshot 2022-03-04 00.23.28.png

2.Design

Det andra steget är design, som har stor betydelse för en bra försäljning. Vi på CmeFlex ser ingen anledning till varför dagens reflexer ska vara så fula, så med oss har du möjlighet att ändra det. Läs mer om vårt material och dess möjligheter samt om vår leverantör här.

3.utskärning

Det tredje steget är att skära ut. Här kan ni läsa om möjligheterna som våra två utskärningsalternativ har. Samt läsa om vår producent.

4.FÄRDIG 

Det fjärde steget är att fixa de sista detaljerna. Här kan du läsa om vilka paketeringsalternativ vi har, vad wrappning innebär, samt om vårt samarbete med Eltra.