UTSKÄRNING

Här kan ni läsa om våra två sätta att skära ut klistermärken på samt om vår tillverkare DmaxPrint

Screenshot 2022-03-06 11.35_edited.jpg

MED MASKIN

På klistermärken som skärs ut med en maskin, har logotypen eller bilden en fyrkantig eller rund ram runt sig. Det blir då ett klistermärke som inte är utskuret, utan har en bakgrund i annan färg. Ett lite billigare alternativ, men kan också vara lättare att applicera på en produkt, eller se mer proffsigt ut.

UTAN MASKIN

Vill du hellre ha klistermärke utskuret i en specifik/unik form, är det såklart något vi kan fixa. Det innebär att den logotyp eller bild kunden vill ha på klistermärket, skärs ut, så att konturerna av logotypen är kanten av klistermärket. Det här alternativet är dyrare än våra normala klistermärken, men värt det, då det kan bli mer effektfullt och snyggt med ett utskuret alternativ.

Tillverkare

DmaxPrint

Är vår tillverkare som producerar och printar på klistermärkena. Dmax är specialiserade på att printa, trycka och skära ut dekaler, samt mycket mer. Det är de som tar hand om beställningen av klistermärkena, och som skär ut och printar på dem. Med hjälp av dem har vi sedan ett färdigt klistermärke i handen.